• Csaba DAMOKOS

    Guest Speaker in LAUD conference, U.A.P Sfântu Gheorghe, Romania
    Designer/President U.A.P. Sfântu Gheorghe
    PROJECT: "Mihai Vitezu Square", Sfântu Gheorghe
     

    Proiectul de amenajare spatii verzi “Piața Mihai Viteazu” din Sfântu Gheorghe va fi prezentat la LAUD
    Csaba Damokos, designer și Președinte al Uniunii Artiștilor Plastici (U.A.P.) Sfântu Gheorghe este autorul proiectului de amenajare spații vezi “Piața Mihai Viteazu” din Sfântu Gheorghe al cărui beneficiar este Primăria Sfântu Gheorghe.

    În 1983 a absolvit liceul „Székely Mikó Kollégium”, din orașul natal. Dupã bacalaureat și armatã a lucrat ca desenator în atelierul de arhitecturã al Institutului de proiectare a județului Covasna. În acest timp a fãcut studii de desen și artã plasticã în atelierul regretatului Baász Imre, artist cu un impact puternic asupra artei contemporane din România.

    În 1990 a lucrat ca redactor grafic la revista „Jelenlét” din Cluj. În 1993 a organizat la Academia de Artã „Ion Andreescu” din Cluj acțunea interdisciplinarã ART FOR WHO!?, împreunã cu istoricul de artã din S.U.A., Erika Wolf. În 2000 și 2002 a organizat expozițiile de artã contemporanã TROTUAR și TROTUAR2, din Sf. Gheorghe.

    Premii:

    În 2000 a cãstigat concursul lansat de Primãria din Sf. Gheorghe, pentru proiectarea imaginii grafice al manifestãrii „Zilele Sfîntul Gheorghe”, În 2001 am cãstigat deasemenea concursul pentru proiectarea „Oraºului Copiilor”din Sf. Gheorghe În 2005 am cãstigat concursul VELUX pentru cea mai buna mansarda din Romania.

    PHOTO GALLERY